Melens Opticiens & AudiciensOpeningstijden

Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:30

Over Melens Opticiens & Audiciens

Melens Opticiens & Audiciens bestaat sinds 2004 en is opgericht door Anita Melens-Langstraat en Rene Langstraat. Een paar jaar later is het team versterkt door zoon Dennis Langstraat en Hanneke Kool. Onze winkel is gelegen aan de Ring 10 in Zuidland, tegenover de muziekkapel in een monumentaal pand.

Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Onze collectie varieert van voordelige monturen tot de meer bekende en exclusievere modemerken, de nieuwste materialen op contactlensgebied en de meest geavanceerde hoortoesteltechnieken.

Naast de oogzorg zijn wij tevens gespecialiseerd in het gehoor. Wij zijn gediplomeerd Triage Audicien en StAr geregistreerd. Dat wil zeggen dat wij naast de normale opleidingseisen ook nog eens voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Tevens zijn wij aangesloten bij de Hoorprofs. Dit is een kwaliteitskeurmerk van zelfstandige audiciens.

Bij Melens Opticiens & Audiciens bent u dus op het juiste adres voor een deskundig advies op het gebied van uw ogen en oren.

www.melensoptiek.nl

Locatie

Wil je alle aanbiedingen, acties of updates van alle winkels uit Zuidland zien?